Амар хялбар арга байсаар атал зарим зүйлсийг түвэгтэйгээр хийсээр байдаг гэдгээ үүнийг уншсан хэн ч хүлээн зөвшөөрөх байх.
Үүнийг сармагчингийн арга гэдэг. Бананыг үзүүртэй талаас нь эхлээд хальслаж иддэг. Хамгийн оновчтой арга гэсэн шүү.
Амжилттай оролдлогоор нэг удаа ч болтугай аяган кексыг заваарахгүйгээр идэж байсан уу? Кексыг голоор нь хуваагаад л болох нь тэр.
Хайрцагны хоёр талд байдаг энэ зүйлийг бариул гэдгийг та мэдэх үү?
Энэ аргыг нэг л удаа хэрэглээд үзэхэд өмнө нь хийж байсан зүйлсээ хэзээ ч давтахгүй л байх даа.
Талхаа эв хавгүй, хэлбэргүй,нимгэн, зузаан зүсэхээс залхаж байна уу? Ердөө талхаа эргүүлээд л болох нь тэр.
Гутал өнгөлөгчөөс илүү шил арчигч гутлыг гялалзуулдаг гэдгийг мэдээгүй л биз дээ?
Уутаа доороосоо нь шахаад л болоо. Хамгийн шилдэг арга нь шүү.
Ийм л амархан байсан шүү дээ. Гараа ч сүүндээ дүрэхгүй, ореогоо ч хугалахгүй.
Савнаасаа дээш халин гарах хөөсөн дээр урт халбага, шанага тавихад л сагах асуудалгүй байдаг.
Огт асгарахгүй бас үсрэхгүй. Энэ л зөв арга байж дээ.
Та энэ хүслийг өөр дээрээ нэмсэн байна!
Та энэ хүслийг биелүүлсэн байна!
Та нэвтэрч орно уу!
Нэвтрэх